15 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    O δολοφόνος της Καρολάιν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής – Ανέκφραστος ο Αναγνωστόπουλος (Φωτο)


    Ανέκφραστος, απόμακρος και πλήρως συνειδητοποιημένος μοιάζει ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.
    Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να συνηθίσει την ζωή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και η μόνη του επικοινωνία με τον έξω κόσμο, είναι οι κλήσεις από το καρτοτηλέφωνο που πραγματοποιεί στον δικηγόρο και την οικογένεια του.
    Ο δολοφόνος κρατείται στην ΣΤ πτέρυγα των φυλακών, μαζί με τρία ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος.
    Είναι λιγομίλητος και από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να «κάνει κάποια μεροκάματα για να έχει κάτι να απασχολείτε».
    Το ημερολόγιο του δολοφόνου
    Πριν φτάσουμε όμως στο σημείο της προφυλάκισης του Αναγνωστόπουλου η έρευνα πέρασε πολλά επίπεδα με τον 33χρονο να προσπαθεί να πείσει πως αγωνιούσε για τον εντοπισμό των…ληστών που είχαν σκοτώσει την γυναίκα του.
    Είναι ενδεικτικό μάλιστα πως ο Αναγνωστόπουλος, είχε τακτική επικοινωνία με τον αστυνομικό- χειριστή της ασφάλειας, φαινόταν διαβασμένος, ενώ έμοιαζε να έχει κάνει πρόβα τι θα έλεγε στις τηλεοπτικές κάμερες.
    Παράλληλα έμοιαζε υπερβολικά συνεργάσιμος για άτομο που «θρηνούσε» την σύζυγό του, επιδείκνυε αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία, ενώ κάποια στιγμή… διαμαρτυρήθηκε για την διαρροή προσωπικών του δεδομένων.
    [email protected]
    Δείτε και:
    Γλυκά Νερά – Δικηγόρος Μυλωνοπούλου: Η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ – Έψαχνε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ