20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αυτοί είναι οι νεαροί που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης στα Πατήσια (εικόνες)


    Ξεκίνησαν να μιλούν στο Facebook και την έπεισε γνωριστούν από κοντά. Αρχικά βγήκε για ποτό και στην συνέχεια ακολούθησε τον έναν από τους δράστες στο διαμέρισμά του στα Πατήσια.
    Όταν πέρασε την πόρτα, βίωσε τον απόλυτο τρόμο και την ταπεινοσύνη της αξιοπρέπειας της, καθώς ο άνδρας με τον οποίο βγήκε ραντεβού, όπως και ένας φίλος του που εμφανίστηκε αργότερα, την κρατούσαν κλεισμένη παρά την θέλησή της και την βίαζαν επί τρεις συνεχόμενες ημέρες, δίνοντάς της ναρκωτικές ουσίες.
    Η άτυχη 19χρονη κατάφερε να καταγγείλει τους ανθρώπους που όπως υποστηρίζει την βίαζαν, το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος και ο 21χρονος φίλος του, την εγκατέλειψαν στον Πειραιά και μπήκαν στο πλοίο για την Μύκονο προκειμένου να κάνουν διακοπές!
    Η κοπέλα μετέβη στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών και τους κατήγγειλε, δείχνοντας τους φωτογραφίες και λέγοντας στους αστυνομικούς τα ονόματα τους.
    Άμεσα ενημερώθηκε το λιμεναρχείο και η ΕΛ.ΑΣ. στην Μύκονο και μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο τα δυο άτομα, συνελήφθησαν.
    Δείτε τις φωτογραφίες των δραστών:
    [email protected]


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ