• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

L&O Αποκλειστικό: Αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού που δέχτηκε επίθεση ληστή στο Πεδίο του Άρεως (ηχητικό)

Ηλίας Ψυχογιός 26-06-2021 16:59 Τελευταία ενημέρωση: 26-06-2021 19:54
L&O Αποκλειστικό: Αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού που δέχτηκε επίθεση ληστή στο Πεδίο του Άρεως (ηχητικό)
Ευχαριστεί τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ που συνέδραμαν άμεσα

Πριν από πέντε ημέρες, ο Μάριος Sergio Bushi, ο οποίος είναι ηθοποιός δέχτηκε επίθεση καθώς αθλούνταν στο Πεδίον του Άρεως

Εκεί, με το πρόσχημα ότι ήθελε αναπτήρα, ένας αλλοδαπός τον τράβηξε πίσω τους θάμνους, τον χτύπησε και με ένα σπασμένο μπουκάλι τον απειλούσε για να του πάρει κινητό τηλέφωνο χρήματα και ότι άλλο πολύτιμο είχε πάνω του.

Τον χτύπησε βάναυσα και παρότι ο Μάριος τον ενημέρωσε ότι είχε πρόσφατα χειρουργηθεί στο χέρι και πονούσε, ο δράστης πατούσε και χτυπούσε ακριβώς επάνω στην πληγή ώστε να αναγκάσει τον νεαρό να του δώσει ό,τι ζητούσε.

Αφού ο δράστης πήρε ό,τι ήθελε, έφυγε τρέχοντας από την περιοχή και ο Μάριος κάλεσε την αστυνομία οπότε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο. 

Έδωσε την περιγραφή του δράστη και οι αστυνομικοί χωρίς να χάσουν χρόνο κινήθηκαν γρήγορα και μέσα σε ελάχιστα λεπτά εντόπισαν το άτομο που ταίριαζε με την περιγραφή που τους έδωσε ο Μάριος, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. 

Εκεί το θύμα κλήθηκε να αναγνωρίσει τον δράστη, το οποίο και έκανε, και να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα. Σήμερα μιλάει για πρώτη φορά στο Lawandorder.gr για την εμπειρία του καθώς και για την ανταπόκριση της αστυνομίας.

Τονίζει την αμεσότητα της δράσης των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ, τους ευχαριστεί για ακόμη μία φορά και όπως λέει χαρακτηριστικά «Η αντιμετώπιση που είχε από αυτούς τον έκανε να αισθανθεί και πάλι ασφαλής». 

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον επικεφαλής της ομάδας που ασχολήθηκε με τη δική του προσωπική υπόθεση, τον κ. Λεπίδα και επισημαίνει τη σημασία που έχειι η αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο.

Ακούστε την συγκλονιστική συνέντευξη του Μάριου στον Ηλία Ψυχογιό

 

Διαβάστε περισσότερα:

Τον τρόμο στο Πεδίο του Άρεως έζησε πολίτης - Ληστής τον βασάνισε για να του αποσπάσει χρήματα και κινητό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo