• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκλειστικό: «Χρυσές» διαρρήξεις σε σπίτια στα Βόρεια Προάστια

lawandorder.gr 26-06-2021 11:37 Τελευταία ενημέρωση: 26-06-2021 11:48
Αποκλειστικό: «Χρυσές» διαρρήξεις σε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες οι διαρρήκτες, μετά τις αναδουλειές της καραντίνας

«Χρυσές» διαρρήξεις σε σπίτια στα Βόρεια Προάστια το τελευταίο διάστημα, μετά τις «αναδουλειές» της καραντίνας, σύμφωνα με πληροφορίες του L&O.

Στην Νέα Ερυθραία "τρύπωσαν" στην οδό Τροίας σε μονοκατοικία όταν ο ιδιοκτήτης απουσίαζε. Οι δράστες μέρα μεσημέρι απενεργοποίησαν τον συναγερμό, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό της κατοικίας. Έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα δωμάτια και αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, μεγάλης αξίας. Όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε το σπίτι έμοιαζε με "βομβαρδισμένο"τοπίο.

Ενημέρωσε την αστυνομία και την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κηφισιάς. Στο Χολαργό μέλη σπείρας αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό 25ης Μαρτίου. Οι δράστες άρπαξαν χρυσά ρολόγια και κοσμήματα αξίας. Ο 60χρονος ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή οταν άνοιξε την κεντρική είσοδο και είδε το σπίτι αναστατωμένο. Όπως εκτιμούν οι αρχές, άλλη συμμορία "χτύπησε" μονοκατοικία στην οδό Τιμίου Σταυρού στα Γλυκά Νερά. Οι κλέφτες έσπασαν το παράθυρο του μπάνιου και εισήλθαν στο σπίτι. Έκαναν άνω - κάτω όλα τα δωμάτια και έφυγαν με λεία χρυσαφικά, φωτογραφικές μηχανές, υπολογιστές και χρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo