• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δείπνο Μητσοτάκη- Καραμανλή μετά συζύγων στην οικία του πρωθυπουργού

Law and Order 25-06-2021 11:08 Τελευταία ενημέρωση: 25-06-2021 11:08
Δείπνο Μητσοτάκη- Καραμανλή μετά συζύγων στην οικία του πρωθυπουργού
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον άλλοτε πρωθυπουργό  έρχεται να διαψεύσει όλους αυτούς που κατά καιρούς επικαλούνται τον Καραμανλή προκειμένου να ξιφουλκήσουν κατά της κυβέρνησης
Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση έλαβε χώρα πριν από τρεις εβδομάδες στην οικία του Πρωθυπουργού, όπου το ζεύγος Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας Γκραμπόφσκι παρέθεσε δείπνο στον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τη σύζυγό του Νατάσα Παζαϊτη. 
 
Ήταν η πρώτη φορά που οι Μητσοτάκης και  Καραμανλής συναντήθηκαν μετά από αρκετό καιρό λόγω και των περιορισμών που επέβαλαν τα μέτρα κατά της πανδημίας, και η συζήτηση περιελάμβανε τα «πάντα όλα», σύμφωνα με πληροφορίες του "Βηματοδότη". 
 
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον άλλοτε πρωθυπουργό  έρχεται να διαψεύσει όλους αυτούς που κατά καιρούς επικαλούνται τον Καραμανλή προκειμένου να ξιφουλκήσουν κατά της κυβέρνησης. 
 
Το γεγονός δε ότι το τετ α τετ έγινε μετά φαγητού και μετά συζύγων και όχι σε κάποιο γραφείο μαρτυρά πως η συνάντηση δεν ήταν αυστηρά πολιτική, αλλά εμπεριείχε και το στοιχείο της προσωπικής επαφής μεταξύ των δύο πολιτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo