• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ο Στεφανής σε εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς για την Κληρονομιά της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

lawandorder.gr 25-06-2021 10:42 Τελευταία ενημέρωση: 25-06-2021 10:42
Ο Στεφανής σε εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς για την Κληρονομιά της Ελληνικής Επανάστασης του 1821
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα την Κληρονομιά της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα την Κληρονομιά της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, που διοργανώθηκε από τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, με τον συντονισμό της αντιδημάρχου Νίνας-Ασπασίας Βλάχου.

Ο κ. Στεφανής ανέφερε ότι το μήνυμα του 1821 μεταφέρει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, ενισχύοντας την αποτρεπτική ισχύ μας. Τόνισε τη σημασία της εθνικής παλιγγενεσίας, ως εφαλτήριο για την άντληση παραδειγμάτων θάρρους, ηρωισμού και αυτοθυσίας κατά την ιστορική πορεία του ελληνισμού και μίλησε για τις αρετές που κληροδοτήθηκαν από τους επαναστάτες στις νέες γενιές και κράτησαν ενωμένο το έθνος μας στις δύσκολες περιόδους. Παράλληλα, σημείωσε την ιστορικότητα της Κηφισιάς, καθώς από εκεί ξεκίνησε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της πατρίδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομένου από την αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Β1 Βόρειου Τομεά Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, εκπρόσωπος του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, καθώς και εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον μητροπολίτη Κηφισιάς και τα υπόλοιπα μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου που δέχθηκαν επίθεση από ιερέα την περασμένη Τετάρτη, 23 Ιουνίου, στη Μονή Πετράκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo