18.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αιματηρή ληστεία σε βάρος ζευγαριού στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας


    Αιματηρή ληστεία σε βάρος ζευγαριού, χθες το βράδυ στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Έξι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν μέσα στο σκοτάδι και άρπαξαν κινητά, χρήματα και προσωπικά τους έγγραφα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O η αιματηρή ληστεία, σημειώθηκε στις δέκα το βράδυ της Τετάρτης. Το ζευγάρι έκανε την βόλτα του στο πάρκο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του με άγριες διαθέσεις, μια ομάδα έξι νεαρών. Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον 35χρονο άνδρα, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι και το σώμα του.
    “Δώσε ότι έχεις” είπε στον 35χρονο, ο αρχηγός της παρέας. Εκείνος φοβήθηκε για την ζωή του ίδιου και της φίλης του, και τους έδωσε το κινητό του, το πορτοφόλι του και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τη λεία και άρπαξαν την τσάντα της νεαρής γυναίκας.
    Οι έξι ληστές εξαφανίστηκαν και ο 35χρονος ζήτησε βοήθεια από περαστικούς, που ενημέρωσαν την αστυνομία. Στο Άλσος έφτασε πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης και μοτοσικλετιστές της ΔΙ. ΑΣ.
    Τα θύματα περιέγραψαν τον σωματότυπο των ληστών και τα ρούχα που φορούσαν. Έγιναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας, αλλά οι νεαροί κακοποιοί δεν βρέθηκαν.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ