• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κοινοτάρχης Βέροιας για τον ιερέα με το βιτριόλι: Βρήκαμε στο σπίτι που έμενε σύριγγες-ναρκωτικά

lawandorder.gr 24-06-2021 08:58 Τελευταία ενημέρωση: 24-06-2021 09:00
Κοινοτάρχης Βέροιας για τον ιερέα με το βιτριόλι: Βρήκαμε στο σπίτι που έμενε σύριγγες-ναρκωτικά
«Δανειζόταν χρήματα από ηλικιωμένους του χωριού και δεν τα επέστρεφε, οι παρέες του φαίνονταν άνθρωποι του υποκόσμου, έβριζε τον ψάλτη την ώρα της λειτουργίας, ενώ εκκρεμούν και μηνύσεις»
Για το προφίλ του 37χρονου που επιτέθηκε στους επτά Μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη, καθώς και για την συμπεριφορά του όταν ήταν ιερέας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Βέροιας μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της κοινότητας, Σπύρος Κωτσιαντής.

Όπως εξήγησε ο 37χρονος πήγε στην ενορία του χωριού όταν συνταξιοδοτήθηκε ο προηγούμενος. «Κάθισε ενάμιση χρόνο αλλά άρχισε να αποκαλύπτεται ότι έχει κάποια προβλήματα. Π.χ. δανειζόταν χρήματα από ηλικιωμένους του χωριού και δεν τα επέστρεφε, οι παρέες του φαίνονταν άνθρωποι του υποκόσμου, έβριζε τον ψάλτη την ώρα της λειτουργίας, ενώ εκκρεμούν και μηνύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως στο Καλοχώρι Ημαθίας είχε γίνει η υπόθεση με τα ναρκωτικά στην οποία φέρεται να εμπλέκεται όμως ήδη τον παρακολουθούσε η ασφάλεια Βέροιας, ενώ ανέφερε πως όταν έφυγε από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει βρήκαν μέσα σε αυτό σύριγγες και ναρκωτικά.

Παράλληλα, τόνισε πως ο δράστης συνεχίζει να απειλεί τον εφημέριο του χωριού λέγοντας ότι έχει ανθρώπους έξω που θα τον βρουν και θα τον σκοτώσουν γιατί νομίζει ότι είναι η αιτία που έφυγε από το μέρος.

Ερωτηθείς τον λόγο που παρέμενε στην εκκλησία μετά από αυτές τις συμπεριφορές απάντησε πως έγιναν ενέργειες, πως ενήργησε η Μητρόπολη Βέροιας αμέσως αλλά οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες.

Διαβάστε και:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo