17.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης που είχε πάρει ως όμηρο τον πεθερό του Δώνη


    Συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας στο Κορωπί από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ο 43χρονος Αλβανός δραπέτης των φυλακών, ο οποίος είχε πάρει ως όμηρο τον πεθερό του προπονητή Γιώργου Δώνη το 2012, μετά από εισβολή στο σπίτι του με τους συνεργούς του.
    Ο ισοβίτης πλέον βρίσκεται κατηγορούμενος για απόδραση κρατουμένου, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, και παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών.
    Ειδικότερα, την Δευτέρα εντοπίσθηκε ο 43χρονος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην περιοχή του Κορωπίου και στην προσπάθειά τους να τον ελέγξουν τράπηκε σε φυγή, πλην όμως σε κοντινή απόσταση κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.
    Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι κρότου με γεμιστήρα με 11 φυσίγγια, 2 μαχαίρια και 3 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
    Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κρωπίας όπου διαπιστώθηκε ότι από τις 12 Οκτωβρίου του 2019 ήταν δραπέτης φυλακής, στην οποία δεν επέστρεψε μετά από τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.
    Ο δραπέτης εξέτιε ποινή κάθειρξης μετά από καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 101 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία από κοινού, αρπαγή από κοινού, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη κλοπή και απάτη από κοινού.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ