• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ιατροδικαστής για Γλυκά Νερά: Αργός και βασανιστικός ο θάνατος της Καρολάιν - Την έπνιγε για 5-6 λεπτά

lawandorder.gr 23-06-2021 13:13 Τελευταία ενημέρωση: 23-06-2021 13:13
Ιατροδικαστής για Γλυκά Νερά: Αργός και βασανιστικός ο θάνατος της Καρολάιν - Την έπνιγε για 5-6 λεπτά
"Η Καρολάιν κοιμόταν πριν δεχθεί την επίθεση και για τον λόγο αυτό αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει αποτελεσματικά", είπε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στον Ant1, αναφέρθηκε στις συνθήκες θανάτου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και στα συμπεράσματα που εξάγονται από το πόρισμα της ιατροδικαστή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο θάνατος της νεαρής κοπέλας ήταν αργός και βασανιστικός. Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος της την έπνιγε για χρονικό διάστημα 5-6 λεπτών. Σε αυτές τις περιπτώσεις το θύμα έχει τις αισθήσεις του τα 2-3 πρώτα λεπτά, αλλά μετά τις χάνει μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο ασφυκτικός θάνατος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λέων είπε ότι "όπως μας δείχνει το βιομετρικό ρολόι που φορούσε το θύμα, η Καρολάιν κοιμόταν πριν δεχθεί την επίθεση και για τον λόγο αυτό αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει αποτελεσματικά".

Τέλος, και σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό του δράστη ότι παρέμεινε για 2 ώρες αναίσθητος, υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, γιατί όταν ένας άνθρωπος χάνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τις αισθήσεις του χρειάζεται ιατρική βοήθεια για να επανέλθει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo