• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οι 20 μέρες που ...έψαχναν τους ληστές των Γλυκών Νερών και το κινητό του δολοφόνου

Μιχάλης Τεζάρης 22-06-2021 13:37 Τελευταία ενημέρωση: 22-06-2021 13:38
Οι 20 μέρες που ...έψαχναν τους ληστές των Γλυκών Νερών και το κινητό του δολοφόνου
Επί 20 ολόκληρες ημέρες τα στελέχη της ασφάλειας αναζητούσε τους υποτιθέμενους ληστές που σκότωσαν την άτυχη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και είχαν τον δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστοπουλο μπροστά στα μάτια τους

Επί 20 ολόκληρες ημέρες τα στελέχη της ασφάλειας αναζητούσε τους υποτιθέμενους ληστές που σκότωσαν την άτυχη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και είχαν τον δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστοπουλο μπροστά στα μάτια τους.

Αυτό και μόνο αποτελεί δείγμα, πως οι αστυνομικοί, είχαν πιστέψει το σενάριο που είχε φτιάξει ο δολοφόνος και ερευνούσαν σε τελείως λάθος κατεύθυνση.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως από την ημέρα της δολοφονίας, έως και τις 31 Μαΐου, δεν είχαν αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο στο πλαίσιο της έρευνας, αλλά το είχαν αφήσει στην κατοχή του!

Μάλιστα εκείνες τις ημέρες έψαχναν τους... αλλοδαπούς ληστές σε χώρες των Βαλκανίων και είχαν μάλιστα στείλει σήμα για έρευνες ατόμων, ενώ είχαν στη διάθεσή τους και το σκίτσο του υποτιθέμενου δολοφόνου που είχαν δημιουργήσει καθ' υπόδειξη του Αναγνωστόπουλου.

Χρειάστηκε να τους γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. την ίδια ημέρα για να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον 33χρονο πιλότο.

Μάλιστα ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος δυο φορές, την μια μάλιστα συνοδεία στελεχών της ασφάλειας.

Όταν διαπιστώθηκε  από το smart watch, πως ο Αναγνωστόπουλος κινούνταν μέσα στο σπίτι τις επίμαχες ώρες που υποτίθεται πως ήταν δεμένος, τότε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τα χρονικά κενά και τα σκοτεινά σημεία από την περιγραφή που είχε δώσει στο πλαίσιο των καταθέσεων του.

[email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo