16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Απολογείται ο 33χρονος πιλότος για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά: «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή» (βίντεο)


    Πριν από λίγο ξεκίνησε ενώπιον του 12ου ανακριτή η απολογία του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν.
    Ο κατηγορούμενος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την απολογία του θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ανακριτή ενώ ήδη έχει καταθέσει και υπόμνημα στο δικαστικό λειτουργό με τα όσα υποστηρίζει.
    Ο 33χρονος πιλότος είχε φτάσει νωρίτερα στην Ευελπίδων ενώ η οικογένεια της 20χρονης αδικοχαμένης Καρολάιν δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην εν εξελίξει έρευνα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
    Οι συγκεντρωμένοι έξω από την Ευελπίδων φώναζαν: «Δολοφόνε να σαπίσεις στη φυλακή!»
    Η απολογία του 33χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Καρολάιν αναμένεται να ξεκινήσει σε 2 ώρες.
    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, Θανάσης Χαρμάνης, δήλωσε:
    «Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».
    Δείτε βίντεο από την άφιξη του 33χρονου πιλότου:



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ