16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Μάθαμε το δολοφόνο της Καρολάιν – Δεκάδες ερωτηματικά για τα κίνητρα του Αναγνωστόπουλου


    Σε υπόθεση με πολλές “ουρές” και δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα, παρά το πλήθος των πληροφοριών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
    Το μεγαλύτερο αναπάντητο ερώτημα, έτσι όπως εξελίσσεται η υπόθεση, είναι αν τελικά το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού και ο φόβος του δολοφόνου πως θα τον χώριζε η Καρολάιν. Όπως έχει προκύψει άλλωστε, ο Αναγνωστόπουλος δεν ήταν ειλικρινής σε καμία στιγμή της διερεύνησης της υπόθεσης, με τους αστυνομικούς, αλλά και την κοινή γνώμη, να έχει μόνο την δική του οπτική για την τραγωδία.
    Ο Αναγνωστόπουλος έστησε ολόκληρο σενάριο για τους δράστες, για την βράδια της εισβολής, έπαιξε ένα άνευ προηγουμένου θέατρο ενώπιον αστυνομικών, συγγενών του θέματος με την περίφημη αγκαλιά στην πεθερά του την ημέρα του μνημόσυνου, γιατί να είπε την αλήθεια για τα κίνητρα που τον ώθησαν στην δολοφονία; Άλλωστε δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος όπως έχει προκύψει… Μήπως τελικά το κίνητρο ήταν άλλο; Μήπως η Καρολάιν έμαθε κάτι που δεν έπρεπε, κάτι που την αναστάτωσε και ο Αναγνωστόπουλος αισθάνθηκε απειλή;
    Δεκάδες άλλωστε ζευγάρια τσακώνονται κάθε μέρα, αλλά μόνο εκείνος έστησε ολόκληρο μακάβριο σκηνικό και σκότωσε την 20χρονη, ενώ κοιμόταν. Η ουσία ενδεχομένως δεν έχει να κάνει με την υποτιθέμενη απειλή του χωρισμού αυτή καθ’ αυτή, αλλά ο τρόπος δείχνει πως ήθελε να της κλείσει το στόμα μια για πάντα. Ακόμη και το ενδιαφέρον του για την τύχη του παιδιού τους, η.. αγωνία του για ανατροφή του, δεν πείθει, πιο πολύ μοιάζει με ένα ακόμη καλοσχεδιασμένο σενάριο για τα μάτια του κόσμου. Άλλωστε όταν σκότωσε την Καρολάιν, ακόμη και το παιδί του το έκανε μέρος του σκηνικού, τοποθετώντας το πάνω στην πλάτη της νεκρής μητέρας του, την οποία σκότωσε και έδεσε πισθάγκωνα…
    Τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέα στοιχεία από την έρευνα των ψηφιακών πειστηρίων της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, οπότε και αναμένεται να προκύψουν νέα δεδομένα, που ίσως δώσουν απαντήσεις στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης και το πραγματικό πρόσωπο του δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
    [email protected]



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ