• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΚΙΝΑΛ εγκαλεί υπουργό Αμυνας: Εκ του πονηρού ότι καθυστερούν και φέτος οι μεταθέσεις των στρατιωτικών

lawandorder.gr 21-06-2021 16:21
ΚΙΝΑΛ εγκαλεί υπουργό Αμυνας: Εκ του πονηρού ότι καθυστερούν και φέτος οι μεταθέσεις των στρατιωτικών
Ο Τομέας Αμυνας του ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για κοροϊδία και υποκρισία απέναντι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Για κοροϊδία και υποκρισία απέναντι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κατηγορεί ο Τομέας Αμυνας του ΚΙΝΑΛ τον υπουργό Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Για μία ακόμη φορά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «εμπαίζει το προσωπικό των ΕΔ με ψεύτικες και ανεφάρμοστες υποσχέσεις αναφορικά με τις μεταθέσεις που δήθεν θα υλοποιούνταν έγκαιρα».

Σημειώνει, ειδικότερα, πως «παρά το γεγονός ότι στις 12 Μαρτίου 2021 είχε υποσχεθεί ότι βασική προτεραιότητα πλέον είναι η όσο το δυνατόν νωρίτερα κοινοποίηση των μεταθέσεων, και φέτος καθυστέρησαν».

Δυστυχώς, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «για μια ακόμα φορά, είμαστε θεατές της ανεπάρκειας και της αδιαφορίας τους για το προσωπικό. “Δηλώσεις που έμειναν δηλώσεις". Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και οι σχετικοί φάκελοι απλά πηγαινοέρχονται από όροφο σε όροφο».

Το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει, τέλος, ότι η κατάσταση εγείρει σοβαρά ερωτηματικά και καλεί το υπουργείο Αμυνας «να σεβαστεί την αρχή της αξιοκρατίας και να πάψει τα παιχνίδια».

 
 
 

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo