• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Παρέδωσε τον ανιψιό του στην αστυνομία - Του πήρε το αυτοκίνητο για να κλέψει στο Ηράκλειο

lawandorder.gr 21-06-2021 16:16
Παρέδωσε τον ανιψιό του στην αστυνομία - Του πήρε το αυτοκίνητο για να κλέψει στο Ηράκλειο
Ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή

Ένας άνδρας κατήγγειλε τον ανιψιό του για κλοπή που διέπραξε. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες λίγοέξω από το Ηράκλειο και η υπόθεση εξιχνιάστηκε με απρόσμενο τρόπο από τους αστυνομικούς του Β Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δράστης είναι ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος έκλεψε το αυτοκίνητο του θείου του. Ο ανήλικος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 17 ετών, μαζί με δύο Ρομά πήρε το αυτοκίνητο του συγγενή του και κινήθηκαν σε κοντινή απόσταση από την περιοχή όπου διαμένει ο ανήλικος, σε μια προσπάθεια να κλέψουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν από άλλο Ι.Χ αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Φεύγοντας από το σημείο έγιναν αντιληπτοί, ενώ κατά πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα στοιχεία του κλεμμένου οχήματος που χρησιμοποίησαν τα τρία άτομα.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτότητα του κατόχου του οχήματος, ο τελευταίος «έπεσε από τα σύννεφα», λέγοντας ότι εκείνος δεν είχε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.

Αναζητώντας ποιο μπορεί να ήταν το τελευταίο άτομο που έκανε χρήση του αυτοκινήτου, ο κάτοχός του κατάλαβε ότι ο ανήλικος ανιψιός του το είχε πάρει χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί ο νεαρός φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή και να είπε ότι τον παρακίνησαν να το κάνει οι δύο Ρομά.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo