18.8 C
Athens
14.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Κατάθεση πιλότου πριν την ομολογία: Η «χαρούμενη οικογένεια με την Καρολάιν», η αγορά οικοπέδου λίγο πριν το έγκλημα και οι όμορφες οικογενειακές στιγμές


    Πιστός στο ρόλο του χαροκαμένου συζύγου που έζησε δήθεν την ανείπωτη τραγωδία της δολοφονίας της γυναίκας του και μητέρας του παιδιού του, παρέμενε ο 33χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, στις καταθέσεις που έδινε στους αστυνομικούς, πριν ομολογήσει ότι εκείνος δολοφόνησε την Καρολάιν, προβάλλοντας στη συνέχεια το σενάριο της ληστείας για να καλύψει το έγκλημά του.
    Σε μια από τις καταθέσεις του, όμως αυτές, ο θεατρινισμός του ξεπερνάει κάθε φαντασία, όταν μιλάει για τον χαρακτήρα της 20χρονης γυναίκας του. «Η Καρολάιν ήταν ένας έξυπνος άνθρωπος. Ήταν πολύ δημιουργική, είχε χιούμορ φαντασία και ήταν συμπαθής σε όλους τους ανθρώπους» αναφέρει στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία στις 28 Μαΐου και συνεχίζει εγκωμιάζοντας την άτυχη 20χρονη για την δυναμικότητά της αλλά και για την «χαρούμενη οικογένεια» που είχαν φτιάξει μαζί. «Ήταν μια κοπέλα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έπαιρνε πρωτοβουλίες έβρισκε λύσεις και ήταν δραστήρια» αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του τα εξής: «Θα σας πω μόνο ένα παράδειγμα. Είχα όνειρο να παντρευτούμε σε παραλία και αποφασίσαμε ότι θέλαμε ο γάμος να γίνει στην Πορτογαλία. Επειδή αυτό ήθελε εξαιρετική οργάνωση από πρακτικά ζητήματα μέχρι τελείως διαδικαστικά σας λέω ότι σε ένα ποσοστό 80% το οργάνωσε αυτή μέσω τηλεφώνου. Τα είχε αναλάβει όλα και τα έκανε όλα τέλεια η Καρολάιν». Ο 33χρονος καταθέτει ακόμη τα εξής για τη ζωή που είχε με την 20χρονη: «Με τη γυναίκα μου είχαμε φτιάξει μια χαρούμενη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι που θα μπαίναμε σε λίγο καιρό στο δικό μας σπίτι, όμως αυτό το τραγικό που συνέβη μας κατέστρεψε».
    Το σενάριο, όμως, που είχε «γράψει» ο 33χρονος προφανώς για να «σβήσει» τυχόν υποψίες για τον ίδιο, περιελάμβανε ακόμη και πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές, με επισκέψεις στο Αττικό Πάρκο, βόλτες και περιπάτους: «Η Καρολάιν στην αρχή πήγαινε στο πανεπιστήμιο Πειραιά που σπούδαζε, όμως από όταν έμεινε έγκυος σταμάτησε να πηγαίνει γιατί δεν μπορούσε άλλο και γιατί δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο. Ειδικά, δε, από όταν γεννήθηκε η κόρη μας ήταν συνέχεια με την μικρή και όταν επέστρεφα εγώ από τη δουλειά ή όταν δεν πήγαινα, ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε διάφορες δουλειές και βόλτες με την μικρή, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και με τα πόδια, που ήταν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης είχαμε και συνδρομή στο Αττικό Πάρκο όπου πηγαίναμε πολύ συχνά», υποστήριζε.
    Αγορά οικοπέδου λίγο πριν τη δολοφονία
    Πέντε ημέρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν, ο 33χρονος αναφέρει πως είχαν αγοράσει οικόπεδο για να χτίσουν το δικό τους σπίτι. «Η τιμή που κλείσαμε ήταν στις 55.000 ευρώ. Με ένα προσύμφωνο που είχαμε κάνει είχαμε δώσει 3.000 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα τα έδωσα την ημέρα που κάναμε τα συμβόλαια στον συμβολαιογράφο. Θυμάμαι ήταν Πέμπτη, μετά την μεγάλη εβδομάδα, δηλαδή 6 Μαΐου 2021», έλεγε στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, θα ανέθεταν την κατασκευή του σπιτιού σε κατασκευαστική εταιρεία, έναντι 190.000 ευρώ. «Θέλω να σας πω ότι τα ποσά αυτά που λέμε δηλαδή 190.000 ευρώ για την κατασκευή και 55.000 ευρώ για το οικόπεδο, ήταν χρήματα που δεν τα είχαμε όλα αλλά πήραμε δάνειο….» ανέφερε στην κατάθεσή του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ