• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Ατμόσφαιρα γηπέδου σε νέο κορονοπάρτι στο ΑΠΘ (βίντεο)

lawandorder.gr 20-06-2021 12:28
Φωτογραφία αρχείου
Θεσσαλονίκη: Ατμόσφαιρα γηπέδου σε νέο κορονοπάρτι στο ΑΠΘ  (βίντεο)
Έρευνες της αστυνομίας για να βρεθεί ο διοργανωτής των πάρτι

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε ξανά χθες το βράδυ κορονοπάρτι, χωρίς να έχει επηρεαστεί κανένας από τα γεγονότα που εξελίχθηκαν μια εβδομάδα πριν. Εκατοντάδες νεαροί διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες, χωρίς κανείς να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram δείχνει την κατάσταση που επικρατούσε στο πάρτι.

Προκαταρκτικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ύστερα από εισαγγελική εντολή ώστε να εντοπιστεί ο διοργανωτής των πάρτι στο ΑΠΘ. Σημειώνεται ότι το περασμένο Σάββατο 18/06, πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί στον χώρο του ΑΠΘ και γλένταγε παρά τα μέτρα διασποράς για τον κορονοϊό.

Νεαρός, ενώ βρίσκονταν στο εν λόγω κορονοπάρτι και υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε σε εργοτάξιο και τον παρέσυρε, πολτοποιώντας το πόδι του κάτω από την ερπύστρια. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η μητέρα του 23χρονου δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

 

Όπως είπε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του 23χρονου, οι γονείς παρακαλούν να φυλάσσεται το ΑΠΘ, ώστε να μη γίνονται κορονοπάρτι στους χώρους του και ότι, εάν υπήρχε φύλαξη, το παιδί της δεν θα ήταν τώρα σοβαρά τραυματισμένο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo