16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Το «παράξενο δέσιμο» της Καρολάιν με τον πιλότο


    «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή…». Με αυτά τα λόγια «σκιαγραφεί» την σχέση που είχε η Καρολάιν με τον άνδρα της και σήμερα κατηγορούμενο για την άγρια δολοφονία της, φίλη της άτυχης 20χρονης δίνοντας κατάθεση στις αστυνομικές αρχές, πριν ακόμη ο πιλότος ομολογήσει ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε τη νεαρή σύζυγό του.
    Η μάρτυρας, έκανε παρέα με την Καρολάιν και μάλιστα είχε βρεθεί μαζί της για καφέ, στην πλατεία Βαρνάβα, λίγες ώρες πριν εκείνη δολοφονηθεί. Στο ραντεβού με τη φίλη της η 20χρονη είχε πάρει μαζί της και το κοριτσάκι της αλλά ήταν, σύμφωνα με την μάρτυρα «σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση». Η φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας αναφέρει, πάντως, στους αστυνομικούς ότι η ίδια κατάλαβε «ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει».
    Μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της, η νεαρή γυναίκα αναφέρει: «Η Καρολάιν δεν μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη ούτε όμως και την ρώτησα. Να σας πω την αλήθεια όμως δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί είναι λογικό με τόση κλεισούρα και με την πίεση της οικογένειας και των οικογενειακών υποχρεώσεων να ένιωθε πιεσμένη και ταραγμένη».
    Καταθέτοντας για την σχέση της με το θύμα, η μάρτυρας είπε για την Καρολάιν: «Έδειχνε ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ήθελε να κρύβει τα προβλήματα της… Παρ’ όλο που κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της και απλά μου ανακοίνωνε ότι έκανε. Δεν μου ζητούσε την συμβουλή μου. Η Καρολάιν μου έλεγε κυρίως για τις επαγγελματικές επιδιώξεις και τα όνειρα τους. Παρόλο που είχε περάσει στο Πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω».
    Η νεαρή φίλη της Καρολάιν, εκφράζει ακόμη την στεναχώρια της για τα όσα έγιναν καταθέτοντας στους αστυνομικούς πως ο χαμός της φίλης της αποτέλεσε για εκείνη ένα γεγονός που είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψει. Χαρακτηρίζει δε τον κατηγορούμενο σύζυγο της Καρολάιν «συμπαθέστατο». «Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν…», επισημαίνει στην κατάθεσή της.
    Τέλος, η μάρτυρας αναφέρεται και στα όσα της έλεγε η Καρολάιν για τις συναντήσεις της με την ψυχολόγο. «Πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα, ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της… Γενικά ήταν κοπέλα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα», κατάθεσε χαρακτηριστικά.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ