• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οδηγός μπήκε μεθυσμένος στην εθνική οδό και σταμάτησε σε πάρκινγκ για να κοιμηθεί

lawandorder.gr 19-06-2021 21:04
Οδηγός μπήκε μεθυσμένος στην εθνική οδό και σταμάτησε σε πάρκινγκ για να κοιμηθεί
Οι διερχόμενοι οδηγοί είδαν την περίεργη πορεία που έκανε το αυτοκίνητο και ενημέρωσαν την αστυνομία ώστε να μην προκληθεί ατύχημα
Στην εθνική οδό ένας 43χρονος έκανε «οχτάρια» με το αυτοκίνητο του προκαλώντας κινδύνους στην κυκλοφορία. Οι διερχόμενοι οδηγοί είδαν την περίεργη πορεία που έκανε το αυτοκίνητο και ενημέρωσαν την αστυνομία ώστε να μην προκληθεί ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο οδηγός κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, υπό την επήρεια αλκοόλ και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και στο τέλος σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής οδού, στο ύψος περίπου του Βελεστίνου.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας τον βρήκαν εκεί να κοιμάται. Έπειτα από έλεγχο των εγγράφων του οδηγού, τον υπέβαλαν και σε αλκοτέστ. Η πρώτη μέτρηση έδειξε περιεκτικότητα αλκοόλ 1,12mgr/lt και η δεύτερη 1,01mg/lt και συνελήφθη, στις δέκα περίπου το βράδυ.

Το βράδυ του το πέρασε μέσα στο κρατητήριο και χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Βόλου. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε πιει. Μάλιστα, όπως φέρεται να κατέθεσε, κατάλαβε και ο ίδιος ότι πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό του και σταμάτησε στο πάρκινγκ για να κοιμηθεί και να συνέλθει πριν συνεχίσει τη διαδρομή του.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε σε ρητή δικάσιμο.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo