21.5 C
Athens
20.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Ο αδίστακτος πιλότος «έστησε» το σκηνικό του θανάτου και υπέγραψε τον τέλος της Καρολάιν


    Προσχεδιασμένο από την πρώτη έως και την τελευταία λεπτομέρεια ήταν το σκηνικό της φρίκης μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, που έστησε 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χτες ομολόγησε την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.
    Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας προκαλούν αποτροπιασμό, ενώ η κυνικότητα του καθ’ ομολογία δράστη και το σκηνικό που έστησε μέσα στο σπίτι, παραπέμπουν σε σενάριο αστυνομικού θρίλερ.
    Ο Αναγνωστόπουλος, αφού έπνιξε την γυναίκα του μέσα στην σοφίτα, δίπλα στο παιδί τους και μετά από έναν έντονο καβγά που όπως υποστήριξε είχαν, κατέβηκε στο πρώτο όροφο του σπιτιού και «έγραψε» το σενάριο για την εισβολή των υποτιθέμενων «αδίστακτων ληστών» που «μπήκαν» στο σπίτι και σκότωσαν την γυναίκα του στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα.
    Δεν δίστασε, μάλιστα, να κρεμάσει ακόμη και το σκυλί που είχε η οικογένεια, θέλοντας να γίνει ακόμη πιο πειστικός.
    Στην συνέχεια, κατέβηκε στο ισόγειο μπάνιο και άνοιξε το παράθυρο, για να δικαιολογήσει την παραβίαση του χώρου. Ανέβηκε ξανά στο σαλόνι, περνώντας δίπλα από το σκυλί που ήταν κρεμασμένο στην κουπαστή της σκάλας και ανακάτεψε τα συρτάρια και τα έπιπλα και στην συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο.
    Το ακόμη πιο φρικτό, είναι πως έκανε και το παιδί τους, μόλις 11 μηνών μέρος του σκηνικού, καθώς τοποθέτησε το βρέφος, δίπλα στην νεκρή μητέρα του, ενώ στην συνέχεια σκέφτηκε πώς θα δεθεί.
    Εν συνεχεία, έκανε μια κλήση στην γειτόνισσά του, μιλώντας με κλειστό στόμα, ώστε να την κινητοποιήσει και να καλέσει την αστυνομία. Ακολούθησε και ένα δικό του τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για να βεβαιωθεί πως θα φτάσει άμεσα η αστυνομία.
    Στην συνέχεια πέρασε την μονωτική ταινία γύρω από το πρόσωπό του και τα χέρια του και περίμενε να τον λύσουν για να περιγράψει την… εισβολή των ληστών. Ήταν, μάλιστα, τόσο λεπτομερές του σχέδιό του, που περιέγραψε ότι είπε στους «δολοφόνους» όταν τον ρώτησαν πού έχει τα χρήματα πως «είχε 15.000 ευρώ μέσα σε μια επιτραπέζια monopoly που είχε στο υπόγειο».
    Ακολούθησε το κλάμα πάνω από το άψυχο κορμί της Καρολάιν, που ο ίδιος σκότωσε και η αγκαλιά στο παιδί του, που ο ίδιος άφησε ορφανό…
    Μάλιστα, είχε την ψυχραιμία θα δώσει πληροφορίες στους αστυνομικούς για να δημιουργήσουν το σκίτσο του υποτιθέμενου δολοφόνου της γυναίκας του.
    Το αποκορύφωμα στο θέατρο του Αναγνωστόπουλου, ήταν το τελευταίο φιλί στην πεθερά του πριν φύγει από την Αλόννησο. Αφού τη φίλησε στο μάγουλο, της είπε πως «θα πρέπει να πάω στην Αθήνα για να αναγνωρίσω έναν ύποπτο», γνωρίζοντας πως ο ίδιος είχε σκοτώσει την κόρη της.
    Διαβάστε και:
    «Η Καρολάιν είχε γίνει επιθετική, σκέφτηκα το παιδί μου γι’ αυτό σκηνοθέτησα τη ληστεία» – Σοκάρει η απολογία
    «Για το παιδί μου ήθελα να αποφύγω τη σύλληψη» – Η εξιχνίαση της δολοφονίας βήμα-βήμα (βίντεο)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ