20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    «Η Καρολάιν είχε γίνει επιθετική, σκέφτηκα το παιδί μου γι’ αυτό σκηνοθέτησα τη ληστεία» – Σοκάρει η απολογία


    «Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο…». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει τη σκηνοθεσία του φόνου της συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος πιλότος.
    Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο ίδιος στην προανακριτική του απολογία και παράλληλα δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την άτυχη Καρολάιν ως επιθετική απέναντί του.
    Ο 32χρονος ανέφερε στην προανακριτική του απολογία τα εξής: «Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που τη στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. “Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω” (σ.σ. του είπε η Καρολάιν) και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της», είπε στην προανακριτική απολογία του.
    Διαβάστε και:
    Προθεσμία για την Τρίτη πήρε από τον ανακριτή ο πιλότος (εικόνες)
    Εισαγγελέας ανηλίκων αποφασίζει για την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν
    Γλυκά Νερά: Το χρονικό της δολοφονίας, από το στόμα του πιλότου
    «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου και θέλω να τιμωρηθώ» λέει ο πιλότος που ομολόγησε την δολοφονία της Καρολάιν
    Κακουργηματική δίωξη στον πιλότο για τη δολοφονία της Καρολάιν – Κρίθηκε ύποπτος φυγής – Άτομο χωρίς αναστολές
    Έτσι «έσπασε» ο Μπάμπης μετά από 6 ώρες ανάκρισης
    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος πιλότος
    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πρωτοσέλιδο της Daily Mail η ομολογία του Μπάμπη
    Εκπαιδευτής πιλότου: Αντέγραψε όσα του είπα για την επίθεση στο σπίτι μου (βίντεο)


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ