• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η ανάρτηση του αστυνομικού που είχε πάρει αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά

lawandorder.gr 18-06-2021 18:14 Τελευταία ενημέρωση: 18-06-2021 18:28
Η ανάρτηση του αστυνομικού που είχε πάρει αγκαλιά το μωρό στα Γλυκά Νερά
«Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε…»

Έπειτα από την εξιχνίαση της υπόθεσης της 20χρονης Καρολάιν και την ομολογία του συζύγους της, ο αστυνομικός που είχε πάρει αγκαλιά το μωρό του θύματος έγραψε σε ανάρτηση του στο instagram: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε… Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει… κι όμως… το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία “μου”, το μωρό “μου”, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας…»

Χρήστος Βαρδίκος μικρή Λυδία

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης είχε συμμετάσχει στο τρίτο επεισόδιο του Deep Blue της ΕΛ.ΑΣ, όπου τότε είχε αναφέρει: «όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», κάνοντας λόγο για «συναισθηματική κατάρρευση».

«Διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, πάνω στο κρεβάτι μπρούμυτα. Ακριβώς δίπλα της πάνω στο κρεβάτι ήταν το μωρό με τα γόνατά του στο κρεβάτι, ακούμπαγε πάνω στη μάνα του και αριστερά από το κρεβάτι, δεμένος κάτω ήταν ο σύζυγος. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Οι συνάδελφοι έλυσαν τον σύζυγο. Εγώ ασχολήθηκα με τη νεκρή για να διαπιστώσουμε ότι όντως ήταν νεκρή και κατόπιν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου. Ήταν μόνο με την πάνα. Το πήρα αγκαλιά, έβαλα την κουβερτούλα του και πήγαμε κάτω για να σφραγίσουμε τη σκηνή του εγκλήματος για να μην την… μολύνουμε. Το μωρό το κρατούσα αγκαλιά περίπου μισή ώρα. Καθίσαμε λίγο στο περιπολικό για να ζεσταθεί μέχρι να έρθουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες για να το δώσουμε», ανέφερε.

Επίσης, ο κ. Βαρδίκος τονίζει ότι έχει χαραχτεί στο μυαλό του και δεν πρόκειται και να τη ξεχάσει και ποτέ την εικόνα του μωρού πάνω στο κρεβάτι, δίπλα από την νεκρή μητέρα του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo