• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Απαράδεκτο σχόλιο Μπαλάσκα - Διασύρει τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ (βίντεο)

lawandorder.gr 18-06-2021 15:04 Τελευταία ενημέρωση: 18-06-2021 15:08
Απαράδεκτο σχόλιο Μπαλάσκα - Διασύρει τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ (βίντεο)
«Είναι βλάκας δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή», δήλωσε

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρου Μπαλάσκα για τον δολοφόνο της Καρολάιν: «Είναι βλάκας δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή», δήλωσε.

Την οργή του ελληνικού Twitter προκάλεσε το  σχόλιο του συνδικαλιστή για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την ομολογία και τη σύλληψη του συζύγου της για το στυγερό έγκλημα.

 

Μιλώντας στο Mega, ο Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε ως «βλάκα» τον συζυγοκτόνο, γιατί όπως απροκάλυπτα υποστήριξε «αν έπαιρνε τηλέφωνο της αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή».

Συγκεκριμένα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός ανέφερε τα εξής:

«Είναι βλάκας πρώτα από όλα. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του και μέσα στο 'τα έχασε και τρελάθηκε', εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά. 'Χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή', 'πρότερος έντιμος βίος'. 4000 χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε - έξι χρόνια φυλακή. Είναι νέο παιδί. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

Δείτε το επίμαχο σχόλιο από το 16:50 και μετά. 

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweet οργισμένων πολιτών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo