• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου και θέλω να τιμωρηθώ» λέει ο πιλότος που ομολόγησε την δολοφονία της Καρολάιν

lawandorder.gr 18-06-2021 14:14
«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου και θέλω να τιμωρηθώ» λέει ο πιλότος που ομολόγησε την δολοφονία της Καρολάιν
Έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του

Ο 33χρονος πιλότος δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε, αφού ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Εκεί όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους. Είχε φτάσει στο σημείο να εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν και να αγκαλιάζει μπροστά στις κάμερες τη μητέρα της, για να της δώσει δύναμη.

Πλέον λέει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πως θέλει να τιμωρηθεί. Έχει ρωτήσει για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί και έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση, είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Αποκάλυψε πως ο πελάτης του, δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα ζητήσει να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Λίγη ώρα μετά ο κύριος Σπύρου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον Alpha.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo