• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.: Τα παιδιά των στρατιωτικών θα έχουν απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες

lawandorder.gr 18-06-2021 11:55
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.: Τα παιδιά των στρατιωτικών θα έχουν απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες
To πρόβλημα των Στρατιωτικών τους θερινούς μήνες που κλείνουν τα σχολεία είναι το πως και το που θα απασχολούνται τα παιδιά κατά τις ώρες εργασίας τους

Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου Επχίας (ΠΖ) Κουτσουράδης Νικόλαος συναντήθηκε με το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Χίου κ. Ιωάννη Μανάρα, στο γραφείο του στην πόλη της Χίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου, στα πλαίσια της άριστης επικοινωνίας που έχει με την Δημοτική αρχή του Δήμου Χίου και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου, ζήτησε απ΄ τον κ. Μανάρα να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις των Στρατιωτικών την Φρουράς Χίου που αφορά την συμμετοχή των παιδιών των στο Camp που διοργανώνει ο Δήμος Χίου. Οι ώρες που θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά είναι από της 07:00 έως 15:00. Το Camp ξεκινάει από 01 Ιουλ ως 01 Σεπ 21.

Επίσης ο κ. Μανάρας ζήτησε όσοι επιθυμούν την συμμετοχή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 227080200 (εσωτ2) μέχρι την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 ώστε δει πόσος είναι ο αριθμός των παιδιών που θα λάβουν συμμετοχή ώστε να προγραμματίσει πόσο προσωπικό θα απασχοληθεί. Τιμή συμμετοχής είναι 81€, για δύο παιδιά και άνω θα υπάρξουν προνομιακές τιμές.

To πρόβλημα των Στρατιωτικών τους θερινούς μήνες που κλείνουν τα σχολεία είναι πως και που θα απασχολούνται τα παιδιά κατά τις ώρες εργασίας τους. Το ΔΣ της ΕΣΠΕΕΧΙ αντικειμενικό σκοπό έχει την λύση και αυτού του προβλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo