• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οι Ενώσεις Αθηνών, Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά στην «ΑΡΙΑΔΝΗ»

lawandorder.gr 18-06-2021 10:40 Τελευταία ενημέρωση: 18-06-2021 10:40
Οι Ενώσεις Αθηνών, Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά στην «ΑΡΙΑΔΝΗ»
Η ανακοίνωση των Ενώσεων

Τα γραφεία της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας «ΑΡΙΑΔΝΗ» επισκέφθηκε αντιπροσωπεία των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων, Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά Αθηνών, κατόπιν παραπόνων των συναδέλφων τους για το χρόνο εργασίας, για να συναντηθεί με με τον Α/Δ’ κ. Φιλιππούση Ιάκωβο.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Αντιπροσωπεία των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών – Β/Α Αττικής – Δυτικής Αττικής και Πειραιά μετέβη στα γραφεία της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας «ΑΡΙΑΔΝΗ», όπου συναντήθηκε με τον Α/Δ’ κ. Φιλιππούση Ιάκωβο, ύστερα από παράπονα συναδέλφων για το χρόνο εργασίας, παρουσία και του νομικού συμβούλου των τριών Ενώσεων κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάιου.

Μεταφέραμε στον κ. Διευθυντή τη δυσαρέσκειά μας για το γεγονός ότι έχουμε γίνει κοινωνοί παραπόνων μελών μας, για μη εφαρμογή του χρόνου εργασίας και απαιτήσαμε την πλήρη τήρηση των κείμενων διατάξεων με σκοπό την διασφάλιση της εργασιακής τους ηρεμίας.

Ο κ. Διευθυντής από την πλευρά του μας ανέφερε ότι το σχέδιο ΑΡΙΑΔΝΗ δημιουργήθηκε πρόσφατα, με σκοπό την προστασία του επιβατικού κοινού, των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων του ΜΕΤΡΟ, ενώ μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από τη λειτουργία της Υπηρεσίας, έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεσμεύτηκε δε, για την ακέραιη τήρηση των διατάξεων περί χρόνου εργασίας.

Ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά θα παρακολουθούμε το όλο ζήτημα, ενώ δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας για τη διασφάλιση ενός ανθρώπινου και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας για τους συνάδελφους – μέλη μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπου και όποτε κληθούμε να παρέμβουμε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo