• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πέντε συλλήψεις σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα - Επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα παράνομα

lawandorder.gr 18-06-2021 09:20 Τελευταία ενημέρωση: 18-06-2021 09:23
Πέντε συλλήψεις σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα - Επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα παράνομα
Οι τρεις είχαν κρυφτεί σε φορτηγό, ενώ οι άλλοι δύο στον έλεγχο έδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε χθες και σήμερα το λιμενικό, τέσσερις στην Ηγουμενίτσα και μία στην Πάτρα, καθώς επιχείρησαν να φύγουν από την χώρα παράνομα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκανε το λιμενικό εντός του επιβατικού σταθμού στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί να προσπαθούν να κρυφτούν κάτω από φορτηγά οχήματα τα οποία επρόκειτο να φορτωθούν σε επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

Επίσης, στη σύλληψη 19χρονης αλλοδαπής προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης,  στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, η 19χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδο της στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη ενός ακόμη αλλοδαπού προχώρησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό σταθμό νότιου λιμένα Πατρών, ο άνδρας κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδο της στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Πατρών που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo