• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Προπαγάνδα και ιδεοληψία, ακόμα και με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!

Πέτρος Τρουπιώτης 18-06-2021 07:13
Προπαγάνδα και ιδεοληψία, ακόμα και με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά!
Αντί να πουν ένα μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία, που μεθοδικά και χωρίς πολλές φωνές, έφτασε στην εξιχνίαση του φρικτού εγκλήματος σ, κάποιοι «ανακαλύπτουν» συνωμοσίες, γιατί έτσι τους βολεύει πολιτικά…

Αν και γνωρίζω πολύ καλά, και λόγω πολυετούς επαγγελματικής εμπειρίας, τα του επικοινωνιακού παιχνιδιού αλλά και το πως χρησιμοποιείς ένα γεγονός , αναδεικνύοντας κάποιες «αθέατες» πλευρές του για να υποστηρίξεις μια θεωρία σου, πραγματικά εξεπλάγην από την χθεσινή προσπάθεια «διαπλοκής» δυο θεμάτων, μια και αυτό κάποιοι θεωρούν ότι τους βόλευε πολιτικά.

Αναφέρομαι στην οργανωμένη και καθοδηγούμενη όπως φάνηκε προσπάθεια μιας μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να συσχετίσουν την διαλεύκανση του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με τον …. νέο εργασιακό νομό.

Ναι , ναι , σωστά διαβάσατε.

Μια σειρά από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με επικεφαλής βουλευτές και διευθυντικά στελέχη των κομματικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλαν την κυβέρνηση ,, ότι περίπου « έστησε» την σύλληψη χθες, για να σταματήσει η συζήτηση για τον (αντ)εργατικό νόμο….

«Και τώρα που ο δολοφόνος ομολόγησε μετά από την πίεση των στοιχείων», έγραψε ένας εξ αυτών στο twitter, ” ας μας απαντήσει η αστυνομία: Γιατί δεν τον ανέκρινε προ δύο ημερών, αλλά τον άφησε να πάει στο μνημόσυνο;»

Βάζει λοιπόν τα «καυτά» ερωτήματα. Γιατί δεν τον ανέκρινε προχτές και το έκανε σήμερα. Ξεκινάει έτσι η αμφιβολία, πως κάτι κρύβεται…

Και αμέσως έρχεται άλλος «Σέρλοκ Χολμς» του χώρου, βουλευτής μάλιστα αυτός και αποκαλύπτει αυτά που …μας κρύβουν:
«Εξιχνίασαν τώρα το έγκλημα στα Γλυκά Νερά για να ξεχάσουμε το αντεργατικό νομοσχέδιο»…

Και από δίπλα άλλη δημοσιογράφος αυτή προσθέτει «μια…on camera σύλληψη την πρώτη ημέρα ισχύος του αντεργατικού νόμου»

Νομίζω ότι πραγματικά, εδώ «η επιστήμη σηκώνει τα χεριά ψηλά».

Γιατί είναι βέβαιο πως αν σε έναν ψυχολόγο του πεις να σου εξηγήσει το ζήτημα αυτό, ή θα σου πει πως απλώς μας κοροϊδεύουν θέλοντας να προωθήσουν μια άποψη τους ή θα σου ζητήσει να παραπεμφθούν σε ψυχίατρο.

Ο Γκαίπελς πραγματικά , θα είχε εκπλαγεί από την φαντασία ορισμένων και σίγουρά θα τους είχε προσλάβει στην ομάδα του (Αν δεν βρισκόταν σε αντίστοιχη της πάλαι ποτέ KGB)

Αντί να πούμε ένα μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία , που μεθοδικά και χωρίς πολλές φωνές, έδρασε στην εξιχνίαση του φρικτού αυτού εγκλήματος, εμείς «ανακαλύπτουμε» συνωμοσίες, γιατί έτσι μας βολεύει…

Φοβάμαι πως ο Νίκος Γκάτσος είχε δίκιο όταν (για άλλη περίσταση βέβαια) έγραφε σε ποίημα του «…. αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ Καληνύχτα...»

Υστερόγραφο:
Όσο για τα διαφορά «ιδεολογήματα» περί του ότι δεν επρόκειτο για ανθρωποκτονία αλλά για γυναικοκτονια (λες και οι γυναίκες δεν είναι άνθρωποι), δεν έχω να πω τίποτε άλλο, πάρα μόνον ότι κάποιοι έχουν μείνει στο 1960. Και δυστυχώς όχι μόνον από την «προοδευτική» παράταξη…..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo