• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ζητούσε «μίζες» από ηλεκτρολόγους του Βόλου τάζοντας τους μεγάλες δουλειές

lawandorder.gr 17-06-2021 12:46
Ζητούσε «μίζες» από ηλεκτρολόγους του Βόλου τάζοντας τους μεγάλες δουλειές
Απέσπασε 700 ευρώ από δυο ηλεκτρολόγους

Ένας απατεώνας εξαπατούσε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους στον Βόλο, τάζοντας μεγάλες δουλειές.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο 68χρονος δράστης από τη Λάρισα είχε έρθει σε επαφή με ηλεκτρολόγους στον Βόλο, και παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών.

Τους ενημέρωσε ότι οι κατασκευαστικές εταιρείες, τις οποίες εκπροσωπεί, πρόκειται άμεσα να αρχίσουν μεγάλα έργα σε νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη και αναζητούσε συνεργεία που θα στελέχωναν τα εργοτάξια.

Όταν έβλεπε ότι κάποιος ενδιαφερόταν, τότε δήλωνε πως θα αναλάμβανε όπως τους έλεγε να προωθήσει τον φάκελό τους για την επιλογή τους από τις κατασκευαστικές εταιρείες, όμως με το… αζημίωτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από κάθε έναν ζητούσε «φακελάκι» 700 ευρώ. Υποστήριζε δε ότι τα χρήματα που θα του έδιναν για να τους «κλείσει» τη δουλειά ήταν χαρτζιλίκι μπροστά στο κέρδος που θα είχαν.

Παρά το μεγάλο για την εποχή ποσό, υπήρξαν θύματα. Ένας Βολιώτης και ένας Λαρισαίος φέρονται να έχουν πέσει θύματα του επιτήδειου, ενώ ένας τρίτος Βολιώτης ετοιμαζόταν κι ο ίδιος να πληρώσει τη «μίζα» με αντάλλαγμα να αναλάβει το δήθεν μεγάλο έργο.

Ο άνδρας συνελήφθη και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν κι άλλα θύματα ή άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo