• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συγγενείς 35χρονου που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων: «Δεν ξέρει γράμματα, είναι αγαθός»

lawandorder.gr 16-06-2021 19:48
Συγγενείς 35χρονου που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων: «Δεν ξέρει γράμματα, είναι αγαθός»
Οι ίδιοι δεν πιστεύουν τις κατηγορίες και υποστηρίζουν αφενός ότι "έχει πέσει ο ίδιος θύμα" και αφετέρου ότι "η αλήθεια θα βγει στο δικαστήριο"

Οι συγγενείς του Αντώνη Βιστάκη, του 35χρονου ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων, που είχε προσεγγίσει μέσω μηνυμάτων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν πως: "Δεν ξέρει γράμματα, δεν ξέρει να γράφει το όνομά του, είναι αγαθός".

Οι ίδιοι, μίλησαν στην εκπομπή Tlive και δήλωσαν πως δεν πιστεύουν τις κατηγορίες και υποστηρίζουν αφενός ότι "έχει πέσει ο ίδιος θύμα" και αφετέρου ότι "η αλήθεια θα βγει στο δικαστήριο".

"Είναι όλα φτιαχτά, δεν τα πιστεύουμε εμείς όλα αυτά για τους βιασμούς" λένε και μάλιστα τονίζουν ότι "μπορεί να του έστελναν αιτήματα φιλίας και αυτός να μην ήξερε ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά. 

"Μπορείς να τον κοροϊδέψεις εύκολα" λέει μία συγγενής του και όταν της ζητείται να εξηγήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του βίντεο με ανήλικα παιδιά λέει "μπορεί να έστειλε κάποιο μήνυμα, αλλά αποκλείεται κάτι παραπάνω". 

"Άδικα το κακορίζικο το παιδί το κλείσανε μέσα", λέει στην ίδια εκπομπή η γιαγιά του 35χρονου .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo