• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εκβίαζε για 500 ευρώ και έπεσε στην παγίδα

Ηλίας Ψυχογιός 16-06-2021 19:33 Τελευταία ενημέρωση: 16-06-2021 19:51
Εκβίαζε για 500 ευρώ και έπεσε στην παγίδα
Ο νεαρός ο οποίος ήταν υπό απειλή, κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και έτσι οργανώθηκε επιχείρηση «εγκλωβισμού» του εκβιαστή

Ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος εκβίαζε με την απειλή ξυλοδαρμού έναν νεαρό με τον οποίο είχαν «αλισβερίσι» ναρκωτικών, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, στα νότια προάστια, σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ο οποίος ήταν υπό απειλή, κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και έτσι οργανώθηκε επιχείρηση «εγκλωβισμού» του εκβιαστή.

Προσημειώθηκαν χαρτονομίσματα αξίας 500 ευρώ και όταν ο νεαρός συναντήθηκε με τον 28χρονο και του τα έδωσε, επενέβησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και τον συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε, στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές με υποθέσεις ληστειών, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης και χασίς, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 28χρονος  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της εκβίασης, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοφορίας.

Είναι η δεύτερη επιτυχία του τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης μέσα σε δύο μέρες καθώς εχθές εξάρθρωσε, μαζί με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, τη συμμορία των ανηλίκων στο Βύρωνα που διέπραττε ληστείες στα Νότια Προάστια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo