• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Κορυδαλλού (βίντεο)

lawandorder.gr 16-06-2021 17:13 Τελευταία ενημέρωση: 16-06-2021 17:18
Συγκλονιστικό οδοιπορικό στις φυλακές Κορυδαλλού (βίντεο)
Το οδοιπορικό του Action 24 και η εκπομπή social NET με τον Φώτη Καρύδα, ακολουθεί τη Γενική Γραμματέα Αντεγκλητικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, στις φυλακές Κορυδαλλού

Για πρώτη φορά κυβερνητικό στέλεχος περπατά μέσα σε ελληνικές φυλακές, και μάλιστα στη μεγαλύτερη φυλακή τη χώρας, τον Κορυδαλλό. Και περπατά στους διαδρόμους με ανοικτά τα κελιά και τους κρατούμενους όλους έξω, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Το οδοιπορικό του Action 24 και η εκπομπή social NET με τον Φώτη Καρύδα, ακολουθεί τη Γενική Γραμματέα Αντεγκλητικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί μιλούν κρατούμενοι για την περιπέτεια της ζωής τους, για τη διαβίωσή τους στη φυλακή, τα όνειρά τους. Μιλούν για το σχολείο που μαθαίνουν γράμματα αλλά και πώς περνούν το χρόνο τους μέχρι την αποφυλάκιση. Στην εκπομπή μιλά η διευθύντρια των φυλακών, Μαίρη Στέφη καθώς και αρχιφύλακες και σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Καταθέτουν την άποψή τους για τις φυλακές, για το τι πρέπει να αλλάξει και να βελτιωθεί η διαβίωση των κρατουμένων ενώ διηγούνται διάφορες ιστορίες. Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η συνέντευξη που δίνει η κ. Νικολάου, όχι μέσα από κάποιο γραφείο, αλλά στους διαδρόμους των φυλακών με τους κρατούμενους να είναι γύρω της. Μάλιστα σε κάποια στιγμή κάθεται σε ένα τραπέζι μαζί με κρατούμενους οι οποίοι θέτουν διάφορα αιτήματα. Ένα από αυτά να μπορούν στα επισκεπτήρια να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους.

Φώτης Καρύδας - Φυλακές Κορυδαλλού η Αθέατη Πλευρά - ΜΕΡΟΣ Α'

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo