• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Aποκλειστικό L&O: Εξωτερικό φύλακας εκτός υπηρεσίας συνέλαβε διαρρήκτη στον Κορυδαλλό

Μιχάλης Τεζάρης 16-06-2021 14:11 Τελευταία ενημέρωση: 16-06-2021 14:11
Aποκλειστικό L&O: Εξωτερικό φύλακας εκτός υπηρεσίας συνέλαβε διαρρήκτη στον Κορυδαλλό
Ο εξωτερικός φρουρός, ενώ κινούνταν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή, διαπίστωσε πως ένα άτομο είχε ανέβει στην ταράτσα ενός σπιτιού lλίγο αφού το είχε διαρρήξει

Στην σύλληψη Γεωργιανού διαρρήκτη ο οποίος αναζητούσε τον επόμενο στόχο του, προχώρησε εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ο εξωτερικός φρουρός, ενώ κινούνταν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή, διαπίστωσε πως ένα άτομο είχε ανέβει στην ταράτσα ενός σπιτιού lλίγο αφού το είχε διαρρήξει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και με κίνδυνο της ζωής του, μιας και δεν γνώριζε αν ο δράστης ήταν ένοπλος, κινήθηκε προς το μέρος του με σκοπό να τον ακινητοποιήσει, ενώ στην προσπάθεια διαφυγής του, του έπεφταν τα κλοπιμαία!

Άμεσα ο εξωτερικός φύλακας, κάλεσε σε συνδρομή αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  που ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη της ληστείας, ηλικίας 40 ετών.

Αξίζει να τονιστεί ο ζήλος του Α.Τ που με αυταπάρνηση συνέβαλε καθοριστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.  

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι πρώτη φορά που εξωτερικοί φρουροί  που βρίσκονται οι εκτός υπηρεσίας επιδεικνύουν με τις πράξεις τους τον επαγγελματισμό τους αλλά και την εμπειρία τους στον χειρισμό δύσκολων καταστάσεων λόγω της φύσης της εργασίας τους.

[email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo