• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό ανηλίκου από την εισαγγελία

Κατερίνα Μάνθου 14-06-2021 14:26 Τελευταία ενημέρωση: 14-06-2021 14:26
Λιγνάδης: Νέα δίωξη για βιασμό ανηλίκου από την εισαγγελία
Για ένα ακόμη αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για βιασμό ανηλίκου διώκεται ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης

Για ένα ακόμη αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για βιασμό ανηλίκου διώκεται ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης.

Η νέα δίωξη, η τρίτη κατά σειρά που ασκείται στον κατηγορούμενο από τον περασμένο Φεβρουάριο οπότε και συνελήφθη, αφορά στην καταγγελία που είχε κάνει ένας 24χρονος σήμερα άνδρας, όταν πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, στην εν εξελίξει έρευνα για την υπόθεση του σκηνοθέτη.

Ο μάρτυρας φέρεται να κατάθεσε πως όταν 17 ετών ο Δημήτρης Λιγνάδης τον εντόπισε στον δρόμο, τον κάλεσε σπίτι, και όταν εκείνος πήγε, ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, τον βιάσει δυο φορές.

Η απαγγελία και νέας κατηγορίας για βιασμό φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη, δεδομένου ότι τον περασμένο Φεβρουάριο κατηγορήθηκε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και ένα μήνα μετά, τον Μάρτιο, βρέθηκε αντιμέτωπος μετά από δίωξη με μια ακόμη κατηγορία και πάλι για βιασμό.

Την νέα τρίτη, κατά σειρά, δίωξη κατά του Δημήτρη Λιγνάδη άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλος ο οποίος και διενήργησε τη σχετική έρευνα, ενώ έλαβε και τις εξηγήσεις του προφυλακισμένου σκηνοθέτη μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατείται μετά την προφυλάκισή του, τον περασμένο Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo