• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Μητέρα του Μπερδέση: Ο δολοφόνος του ήταν στην κηδεία του

lawandorder.gr 14-06-2021 13:22
Μητέρα του Μπερδέση: Ο δολοφόνος του ήταν στην κηδεία του
Η 67χρονη μητέρα του ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν τον Τάσο Μπερδέση, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στη Μιτόπολη Αχαΐας
Συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε με καλάσνικοφ έξω από το πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη την Δευτέρα 31 Μαΐου.

Απαντήσεις αναζητά η κ. Γεωργία για τον θάνατο του γιου της, όπως και ανέφερε στην εφημερίδα «Πολιτεία» ότι θεωρεί ότι ο δολοφόνος του 39χρονου βρισκόταν στην κηδεία του.


«Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση» ανέφερε χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας τις Αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα» και το παρελθόν του γιου της.

Την ίδια στιγμή, η 67χρονη μητέρα του ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν τον Τάσο Μπερδέση, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στη Μιτόπολη Αχαΐας.

«Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε» ισχυρίστηκε.

Η κ. Γεωργία ανέφερε ακόμα πως ο γιος της στήριζε την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας πως η διαίσθηση της μάνας τής έλεγε ότι κάτι θα του συνέβαινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo