• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συνάντηση της Ένωσης Ν/Α με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας

lawandorder.gr 14-06-2021 12:20 Τελευταία ενημέρωση: 14-06-2021 12:24
Συνάντηση της Ένωσης Ν/Α με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας
«Η υποστήριξη της Ένωσής μας, στις Ειδικές αυτές Υπηρεσίες είναι δεδομένη», τόνισε το προεδρείο της Ένωσης

Την ανάγκη εκσυγχρονισμού του στόλου των ελικοπτέρων, την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας, Εναερίων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας, Εμμανουήλ Κονσολάκης στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Ν/Α:


Την Τετάρτη 02/06/2021 ο Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ επισκέφτηκαν τις Υπηρεσίες Εναερίων Μέσα Σωμάτων Ασφαλείας και την Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ στη σύντομη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ένωσης για την επικρατούσα κατάσταση. Τόνισε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του στόλου των ελικοπτέρων, την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού γενικά, πολύ δε περισσότερο της διοικητικής υποστήριξης και για τις δύο προαναφερθείσες Υπηρεσίες.

Σχετικά με τη λειτουργία της νεοσύστατης Υ.Μ.Σ.Α., επεσήμανε πως και εκεί χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου αυτή να λειτουργεί άρτια.

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός πως η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα και να συνδράμει έτσι ώστε να καταστεί αποτελεσματικότερο το έργο των επίγειων αστυνομικών δυνάμεων.

Η υποστήριξη της Ένωσής μας, στις Ειδικές αυτές Υπηρεσίες είναι δεδομένη και θα επανέλθουμε για μια ουσιαστική συζήτηση προκειμένου να επιλυθούν τα υφιστάμενα ζητήματα λειτουργίας, αλλά και να επιτευχθούν οι κατάλληλες συνθήκες του προσωπικού.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo