• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με τον βουλευτή Καρδίτσας Γ. Κωτσό

lawandorder.gr 14-06-2021 11:10
Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με τον βουλευτή Καρδίτσας Γ. Κωτσό
Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών

Τη στήριξή του στην θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών, εξέφρασε ο βουλευτής Καρδίτσας, Γεώργιος Κωτσός στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ. Παράλληλα τόνισε την διάθεσή του να συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών, μέχρι τελικής επίλυσής τους.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποιεί η Ομοσπονδία, η ΠΟΜΕΝΣ στο πλαίσιο ενημέρωσης και συνεργασίας με τους Βουλευτές όλων των κομμάτων, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Βουλευτή Καρδίτσας, κ. Γεώργιο Κωτσό, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Ομόνοια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η ευκαιρία στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας να αναδείξει προβλήματα των εν ενέργεια στρατιωτικών όπως: η εξαγορά της μάχιμης πενταετίας, θέματα που απασχολούν τα στελέχη προελεύσεων ΑΣΣΥ, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ καθώς και το σκεπτικό της προτεινόμενης τροπολογίας που πρόσφατα καταθέσαμε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλευτής, όπως έχει σταθεί αρωγός σε πολλά αιτήματά μας καταθέτοντας κοινοβουλευτικά στοχευμένες ερωτήσεις, εξέφρασε την στήριξή του στην θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών, τονίζοντας την διάθεσή του να συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών, μέχρι τελικής επίλυσής τους.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo