• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έτσι δρούσε η σπείρα των ληστών με τις βαριοπούλες - Βίντεο ντοκουμέντο

Μιχάλης Τεζάρης 14-06-2021 09:07 Τελευταία ενημέρωση: 14-06-2021 09:08
Έτσι δρούσε η σπείρα των ληστών με τις βαριοπούλες - Βίντεο ντοκουμέντο
Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε επιχειρήσεις σε Νέα Σμύρνη, Πετράλωνα, Κολωνό, Ακρόπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νίκαια, Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Περιστέρι

Αποκαλυπτικά βίντεο από την δράση των κακοποιών που είχαν πραγματοποιήσει 10 κλοπές επιχειρήσεων και 3 κλοπές οχημάτων φέρνει στο φως το L&O.

Όπως φαίνεται αρχικά σπάνε με βαριοπούλα το μεταλλικό κάγκελο από παράθυρο εταιρίας που εισέβαλαν και στην  συνέχεια μπαίνουν στο εσωτερικό αναζητώντας χρήματα. Μάλιστα όταν διαπιστώνουν πως τα γραφεία είναι ασφαλισμένα με λουκέτο, τα σπάνε με την βαριοπούλα. 

Οι τρεις από τους δράστες είναι Αλβανικής υπηκοότητας, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του αρχηγού.

Πρόκειται  για άτομο που σε παλαιότερες συλλήψεις του, έχει δηλώσει δυο  χώρες καταγωγής, εμφανίζεται με 4 μικρά ονόματα, 4 επώνυμα, 3 πατρώνυμα και 5 διαφορετικά ονόματα μητέρας!  

Οι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε επιχειρήσεις σε Νέα Σμύρνη, Πετράλωνα, Κολωνό, Ακρόπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νίκαια, Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Περιστέρι.

Με την συνολική τους λεία να ξεπερνά τις 190.000 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αρχηγός της σπείρας, διατηρούσε ψητοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και φρόντιζε να παρέχει οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που κάποιος από τους συνεργούς του συλλαμβάνονταν.

[email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo