• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σήμερα οι αποφάσεις για τον 24χρονο Πακιστανό που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

lawandorder.gr 14-06-2021 08:21 Τελευταία ενημέρωση: 14-06-2021 08:22
Σήμερα οι αποφάσεις για τον 24χρονο Πακιστανό που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης
Ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας ακόμη κοπέλας

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Ηρακλείου προκειμένου να αποφανθεί για την προφυλάκιση ή μη του 24χρονου Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια ανήλικη και αποπειράθηκε να βιάσει μια ακόμη κοπέλα.

Ο νεαρός είχε απολογηθεί στις 4 Ιουνίου, ωστόσο υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα κι έτσι το θέμα της ποινικής του μεταχείρισης παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί και άλλη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για άλλη ανήλικη.

Ο 24χρονος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε άσκησε οποιαδήποτε μορφή βίας στις κοπέλες και μιλάει για ερωτική συνεύρεση με την συναίνεσή τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρούσα έρευνα ξεκίνησε ουσιαστικά στις αρχές Απριλίου όταν η ανήλικη σε κατάσταση υπερέντασης εξομολογήθηκε στην διευθύντρια της δομής στην οποία φιλοξενείται ότι ίσως είναι έγκυος, καθώς είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 24χρονο ενώ βρίσκονταν σε φιλικό τους σπίτι.

Κατήγγειλε ακόμα στη διευθύντρια ότι ο 24χρονος Πακιστανός είχε αποπειραθεί πριν από μήνες να βιάσει και άλλη μία κοπέλα, ενήλικη, η οποία επίσης στο παρελθόν φιλοξενούνταν στη δομή. Ενημερώθηκε το αρμόδιο γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo