• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ακρίτα για Σακελλαροπούλου: Όταν δεν αντιδρούμε, σκάβουν πιο βαθιά το λάκκο μας

lawandorder.gr 13-06-2021 17:45
Ακρίτα για Σακελλαροπούλου: Όταν δεν αντιδρούμε, σκάβουν πιο βαθιά το λάκκο μας
Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα για την κ. Σακελλαροπούλου

Με ανάρτησή της η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, εξαπέλυσε επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επειδή είχε αρχικά θέσει υπό την αιγίδα της το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές» που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Ιουλίου στα Ιωάννινα.

Οι θέσεις οι οποίες παρουσιάζονταν στο προωθητικό βίντεο, εξόργισαν τους χρήστες των social media, οι οποίοι έκαναν λόγο για σεξιστικό τρόπο προσέγγισης του θέματος, αναπαράγοντας στερεότυπα που υποτιμούν τη γυναικεία φύση.

Παρά το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέσυρε την αιγίδα της από το εν λόγω συνέδριο, η κ. Ακρίτα άσκησε δριμεία κριτική σε όλους όσους αρχικά το είχαν στηρίξει.

Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα για την κ. Σακελλαροπούλου:

Αφού επαινέσουμε την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας που απέσυρε την αιγίδα της από το #ΣυνέδριοΓονιμότητας, ας αναρωτηθούμε γιατί την έδωσε τόσο χαλαρά πριν την κατακραυγή. Δεν ήξερε το θέμα; Δεν ήξερε τους συμμετέχοντες; Τώρα ενοχλήθηκε; Τώρα που η υπόθεση πήρε δημοσιότητα;

Ας μην είμαστε αφελείς. Μας δοκιμάζουν. Να δουν πόσα μπορούμε να ανεχτούμε ακόμα. Όταν δεν αντιδρούμε, σκάβουν πιο βαθιά το λάκκο μας. Όταν αντιδρούμε τα μαζεύουν πίσω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo