• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έτσι δρούσαν οι «δεξιοτέχνες» πορτοφολάδες στο αεροδρόμιο - Βίντεο ντοκουμέντα

Μιχάλης Τεζάρης 13-06-2021 15:44
Έτσι δρούσαν οι «δεξιοτέχνες» πορτοφολάδες στο αεροδρόμιο - Βίντεο ντοκουμέντα
Το L&O, παρουσιάζει βίντεο από την δράση τους

Δεξιοτέχνες στην κλοπή πορτοφολιών από ανυποψίαστους ταξιδιώτες που επιβιβάζονταν στα μέσα μαζικής μεταφοράς του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ένα ζευγάρι Ρουμάνων, που συνελήφθησαν από άνδρες του τμήματος  ασφαλείας του αεροδρομίου.  

Το L&O, παρουσιάζει βίντεο από την δράση τους. Οι κακοποιοί δρούσαν μεθοδικά και οργανωμένα, δημιουργώντας τεχνητό συνωστισμό ώστε να αφαιρούν τσάντες και πορτοφόλια από τα θύματα τους.

Σε μια από τις περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, στις 12 Ιουνίου, συνελήφθη ο άνδρας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της συντρόφου του. Είχε προηγηθεί καταγγελία από δυο Αμερικανίδες τουρίστριες στα στελέχη της ασφάλειας του αεροδρομίου που ενημέρωναν για την κλοπή πορτοφολιού που περιείχε 40 ευρώ, 270 δολάρια ΗΠΑ και διάφορες κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Σε μια άλλη περίπτωση, στις 3 Ιουνίου, οι δράστες, ενώ βρίσκονταν στην αποβάθρα του Μετρό στο αεροδρόμιο, αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, από το εσωτερικό της τσέπης αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας, το πορτοφόλι του μάρκας «PIER CARTIER» αξίας 80,00 ευρώ το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα και πιστωτικές κάρτες καθώς επίσης και 50 ευρώ και 10 δολαρίων Η.Π.Α.

Την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, από το εσωτερικό της τσάντας της αλλοδαπής υπηκόου Βελγίου, το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ από το πορτοφόλι του συζύγου της το οποίο επίσης βρισκόταν στο εσωτερικό της τσάντας της.

[email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo