• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σε κακή κατάσταση ο νέος σταθμός τρένου στο Λιανοκλάδι (βίντεο)

lawandorder.gr 13-06-2021 14:10
Σε κακή κατάσταση ο νέος σταθμός τρένου στο Λιανοκλάδι (βίντεο)
«Οι κακοτεχνίες στα στέγαστρα είναι επικίνδυνες για τους επιβάτες» καταγγέλλει κάτοικος

«Οι κακοτεχνίες στα στέγαστρα είναι επικίνδυνες για τους επιβάτες....», σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου στο Λιανοκλάδι της Λαμίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεόδμητος σταθμός του τρένου είχε γεμίσει με νερά καθώς διαπερνούσαν το στέγαστρο πάνω από την κυλιόμενη σκάλα, που πιθανόν μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία και τραυματισμό λόγω πτώσης των διερχόμενων κατοίκων που θα χρησιμοποιήσουν την σκάλα αυτή.

«Στις 5:00 το απόγευμα του Σαββάτου, πήγα τον γιο μου στα τρένα στο σταθμό του Λιανοκλαδίου και δυστυχώς πέσαμε πάνω στο μπουρίνι που έπληξε την περιοχή μας. Μετά λύπης μου αντιμετωπίσαμε την φοβερή και επικίνδυνη κακοτεχνία στον νεόδμητο σταθμό της αποβάθρας και ειδικότερα τα νερά της βροχής που έτρεχαν από το στέγαστρο πάνω στο τοίχο της κατερχόμενης κυλιόμενης ηλεκτρικής σκάλας. Πρέπει να επισκευαστεί άμεσα η κακοτεχνία αυτή γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, καθώς επίσης και σοβαρού τραυματισμού, λόγω πιθανής πτώσης και φυσικά οι επιβάτες και οι συνοδοί βρέχονται διερχόμενοι από το σημείο, ανάμεσά τους και ηλικιωμένοι άνθρωποι....», αναφέρει πολίτης στην καταγγελία του στο LamiaReport.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo