Αμετανόητος ο δράστης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης - «Στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος»

lawandorder.gr 11-06-2021 16:56 Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2021 17:29
Αμετανόητος ο δράστης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης - «Στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος»
«Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια»

«Επεισοδιακή» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την απολογία, στα δικαστήρια της Φλώρινας, του 45χρονου που επιτέθηκε τον περασμένο Ιούλιο με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, με τον κατηγορούμενο να προχωρά σε ένα πραγματικό παραλήρημα κατά της πολιτείας, των θεσμών της και της αστυνομίας.

Ο κατηγορούμενος επέλεξε να μιλήσει με βάση κάποιες σημειώσεις που είχε κρατήσει σε τετράδιο και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως προχώρησε στην πρωτοφανή αυτή πράξη επειδή…έμαθε «για τη δολοφονία του Ζακ, για τη δολοφονία του 26χρονου στο Βόλο και ενός Αφρικανού”, τονίζοντας πως “στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος»!

Όπως είπε στη συνέχεια σύμφωνα με το kozanimedia.gr, «Το αποφάσισα την άλλη μέρα το πρωί και δεν ήξερα που ήταν η είσοδος… πήγα πήρα τα δικά μου εργαλεία τα δολοφονικά, πήρα και κι τσάντα με ένα χαρτί να φαίνεται ότι κάτι πήγα να κάνω.. έδωσα τα στοιχεία μου και ανέβηκα.Ήταν τυχαίο που πήγα εκεί απλά πήγα εκεί που δήλωσα ότι θα πάω. Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια»!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo