Πατέρας Νάσου Κάτρη: Θέλω να μάθω αν ο θάνατος προήλθε από το εμβόλιο

lawandorder.gr 11-06-2021 13:43 Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2021 13:43
Πατέρας Νάσου Κάτρη: Θέλω να μάθω αν ο θάνατος προήλθε από το εμβόλιο
«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί»

Ο πατέρας του νεαρού στιλίστα Νάσου Κάτρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε πως θέλει να μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί στην υπόθεση του γιου του.

Ο στυλίστας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Μάλιστα ο πατέρας του αποκάλυψε πως ο ίδιος προέτρεψε τον γιο του να εμβολιαστεί.

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» είπε.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» συμπλήρωσε ο πατέρας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo