• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Περιοδεία Στεφανή στη Θεσσαλονίκη

lawandorder.gr 11-06-2021 12:09 Τελευταία ενημέρωση: 11-06-2021 12:10
Περιοδεία Στεφανή στη Θεσσαλονίκη
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αλκιβιάδη Στεφανή

Στη διαδικτυακή εκδήλωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από την έδρα του Γ' Σώματος Στρατού, που παρακολούθησαν το προσωπικό και οι γονείς των εγγεγραμμένων παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε Κω, Σάμο, Χίο, Ρόδο και Βόλο, συμμετείχε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο εξέλιξης της εκστρατείας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ», με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου παρακολούθησε την πορεία της εμβολιαστικής διαδικασίας και συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την άριστη οργάνωση και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας, οι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Έλενα Ράπτη και Στράτος Σιμόπουλος και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Δημήτριος Χατζηγεωργίου, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19 και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Επίσης, επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ), όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή, ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και διαπίστωσε για ακόμη μία φορά την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος και την εξαιρετική ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας.Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο διοικητής 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας.

Τέλος, ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Ιουστίνο, με τον  οποίο συζήτησε, μεταξύ άλλων, για την καθοριστική συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ασφάλεια της πατρίδας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo