17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    «Έχεις ιδέα πως τρυπάει το 45άρι»;- Διάλογοι σοκ των εκτελεστών της Ζακύνθου


    Νέα στοιχεία και διαλόγους των εκτελεστών της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, φέρνει στο φως το L&O.
    Στους διαλόγους φαίνεται η αγωνία των εκτελεστών για την τύχη του Κορφιάτη μετά την πρώτη ένοπλη επίθεση στις 9 Ιουνίου του 2020, αλλά και η αγωνία τους για την εξέλιξη των ερευνών, καθώς όπως προκύπτει, παρακολουθούσαν δελτία ειδήσεων για να μαθαίνουν τις εξελίξεις τις υπόθεσης.
    Αμέσως μετά την εκτέλεση της Κλουτσινιώτη στην περιοχή του Αγίου Σώστη οι δυο δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο, εκτιμώντας πως έχουν σκοτώσει και τον Κορφιάτη και πήγαν στο σπίτι συνεργού τους όπου παρέμειναν κατά την διάρκεια της νύχτας ώστε να φύγουν με το σκάφος του εφοπλιστή την επόμενη ημέρα. Στην διαδρομή όπως προκύπτει από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ο ένας εκ των δραστών άκουγε ειδήσεις «για μια δολοφονία που μόλις είχε διαπραχθεί».
    Ένας εκ των δραστών ξεκίνησε να φωνάζει όταν πληροφορήθηκε πως είχε σκοτωθεί μόνο η γυναίκα προς τον συνεργό του, «Μόνο την π…α σκότωσες», ο συνεργός του απάντησε « Ναι μ@λ@κ@ ας μην έπεφτες εσύ με την μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του».
    Συνεχίζοντας να μιλάει ο συνεργός ανέφερε, «Έχεις ιδέα από 45αρι πως τρυπάει; Επειδή έχεις, μην μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν γλιτώνει» Μάλιστα συζήτησαν το ενδεχόμενο να πάνε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθείο Κορφιάτης για να τον «τελειώσουν» αν ήταν ακόμη ζωντανός, αν και επέμενε πως «σίγουρα θα πεθάνει» Τότε ο πρωτος δράστης του είπε «στον πο@στη τον μπάτσο τον …να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ