• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΠΟΜΕΝΣ: Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης για τον πτωχευτικό νόμο

lawandorder.gr 11-06-2021 09:36
ΠΟΜΕΝΣ: Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης για τον πτωχευτικό νόμο
Την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:00

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης, για το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού δανεισμού, πραγματοποιεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:00 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ.

Όπως σημειώνει η Ομοσπονδία θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες, για το θέμα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και «κατ' επέκταση των συναδέλφων μας και των οικογενειών αυτών».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, στα γραφεία της στην Ομόνοια, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (ΚΕΛΔΑ) και Πρόεδρο Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Περβανά.

Η Ομοσπονδία, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και των ενεργειών για την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος κ. Χαράλαμπο Περβανά, διοργανώνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου και ώρα 20:00 Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης, για το τεράστιο πρόβλημα του ιδιωτικού δανεισμού, που ταλανίζει ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και κατ' επέκταση των συναδέλφων μας και των οικογενειών αυτών, όπου εκτός της εκτενούς ενημέρωσης, θα απαντηθούν ερωτήματα και απορίες.

Λεπτομέρειες για την Ημερίδα, θα γνωστοποιηθούν από την Αντιπροεδρία Επικοινωνίας, μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Fb - Instagram - YouTube).

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα, για συνεργασία και δράσεις που θα έχουν ως γνώμονα την ενημέρωση και την βελτίωση της καθημερινότητας των συναδέλφων μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo