• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σπίρτζης: Την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα δρα ανενόχλητο το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ασχολείται με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

lawandorder.gr 09-06-2021 15:56 Τελευταία ενημέρωση: 09-06-2021 15:57
Σπίρτζης: Την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα δρα ανενόχλητο το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ασχολείται με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία
«Ρωτάμε και περιμένουμε δημόσιες απαντήσεις»

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ασχολείται με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και μέχρι να υλοποιήσει τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, δεν χάνει χρόνο και ασχολείται με τα στοιχεία των εκλεγμένων φοιτητών του ΑΠΘ» δηλώνει ο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Αφορμή στάθηκε έγγραφο του Πρύτανη του ΑΠΘ που ζητά από τον Κοσμήτορα και τους προέδρους των τμημάτων του ΑΠΘ να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του ΑΠΘ τα οποία ζητά το Γραφείο Γενικής Αστυνόμευσης του Αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου.

 

Δείτε την ανακοίνωση:

«Περιήλθε σε γνώση μας έγγραφο (*) του Πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Ν. Παπαιωάννου, που ζητά από τον Κοσμήτορα και τους Προέδρους των Τμημάτων του ΑΠΘ, τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων του ΑΠΘ, που ζητά το Γραφείο Γενικής Αστυνόμευσης του Αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου.

Το προς ενέργεια έγγραφο μάλιστα κοινοποιείται και στο Γραφείο Γενικής Αστυνόμευσης Θεσσαλονίκης.

Δεν θα σχολιάσω την πράξη του πρύτανη, λόγω του θεσμικού του ρόλου. Θα τον κρίνει η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΑΠΘ.

Όμως την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα δρα ανενόχλητο σε όλη τη χώρα και οι δολοφονίες διαδέχονται η μία την άλλη, την ώρα που το έγκλημα συγκλονίζει τις γειτονιές των πόλεων της χώρας, την ώρα που η ανασφάλεια του πολίτη βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό, το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, ασχολείται με την Πανεπιστημιακή Αστυνομία και μέχρι να υλοποιήσει τις ρουσφετολογικές προσλήψεις, δεν χάνει χρόνο και ασχολείται με τα στοιχεία των εκλεγμένων φοιτητών του ΑΠΘ.

Ρωτάμε και περιμένουμε δημόσιες απαντήσεις:

Γιατί ζητά η ΕΛΑΣ, τα στοιχεία των εκλεγμένων προέδρων των φοιτητικών παρατάξεων;

Ποια εισαγγελική παραγγελία και ποιο τμήμα της ΕΛΑΣ μπορεί να αναζητά τα στοιχεία των φοιτητών των παρατάξεων όλων των τμημάτων του ΑΠΘ και για ποιο θέμα;

Ποιος μπορεί να απαντήσει με ονόματα φοιτητών και σε ποιες παρατάξεις ανήκουν και γιατί;

Ποιος Πανεπιστημιακός δάσκαλος θα απαντήσει σε τέτοιο έγγραφο;

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις βαριές ιστορικές αντιδημοκρατικές παραδόσεις της δεξιάς.

Σας θυμίζουμε ότι:

Όποτε προσπαθήσατε να τρομοκρατήσετε τους φοιτητές και τη νεολαία, όποτε προσπαθήσατε να απομειώσετε την δημοκρατία, η Δημοκρατία, η νεολαία και ο προοδευτικός κόσμος σας έδωσε την απάντηση και θα σας τη δώσει και τώρα.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo