13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Όταν η Ελένη Μυλωνοπούλου αποδεχόταν τον τίτλο της ψυχολόγου της Καρολάιν


    «Στην ψυχολόγο όλοι ανοίγονται, έτσι και η Καρολάιν, έκανε κατάθεση ψυχής κάθε φορά, μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη, τις αγωνίες της, τα άγχη, ήταν ένα 20χρονο παιδί», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μυλωνοπούλου κατά την διάρκεια συνέντευξής της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το πρωί της Κυριακής 30 Μάϊου, όπου παρουσιάστηκε ως «η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα το σπίτι της στα Γλυκά Νερά».
    Στην συνέντευξη «ποταμό» που είχε δώσει εκείνη την ημέρα, διάρκειας 19 λεπτών, σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκε τον τίτλο της ψυχολόγου.
    Μάλιστα η κυρία Μυλωνοπούλου περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια πτυχές της ζωής της Καρολάιν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, «μου είχε πει τα πάντα, πως γνωριστήκανε, πως ερωτευτήκανε, έλεγε μιλούσε, διατυμπάνιζε την ευτυχία της».
    Η κυρία Μυλωνοπούλου, σε ερώτηση για του δημοσιογράφου εκείνη την ημέρα για το πότε είδε την άτυχη Καρολαϊν τελευταία φορά, δήλωσε, «δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχε φύγει, είχαν πάει ένα ταξίδι λόγω Πάσχα», όταν όμως κλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της ασφάλειας, η κυρία Μυλωνοπούλου, φέρεται να κατέθεσε πως, «παρείχα τις συμβουλές μου στο ζευγάρι μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Μετά την δολοφονία έστειλα ένα συλλυπητήριο μήνυμα στο σύζυγο και μιλήσαμε μια φορά».
    Εντύπωση μάλιστα είχε προκαλέσει η αναφορά της στην συγκεκριμένη συνέντευξη, στην «αποβολή» που είχε η Καρολάιν» αλλά και «ανησυχία της για το νεογέννητο παιδί», στοιχεία που αντιβαίνουν στο ιατρικό απόρρητο.
    Για αυτό το λόγο η εισαγγελία διέταξε έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.
    Υπενθυμίζεται ότι, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων κάλεσε την Ελένη Μυλωνοπούλου να προσκομίσει το πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και την αντίστοιχη άδειας άσκησης επαγγέλματος, μετά τις αλλεπάλληλες εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπου μιλούσε με την ιδιότητα της ψυχολόγου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις συνεδρίες με την Καρολάιν και τον σύζυγό της.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ