• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ξέφρενο ξεφάντωμα στις βίλες της Μυκόνου: Το VIP πάρτι της χλιδής με 1.299 ευρώ είσοδο!

lawandorder.gr 09-06-2021 09:20 Τελευταία ενημέρωση: 09-06-2021 09:21
Ξέφρενο ξεφάντωμα στις βίλες της Μυκόνου: Το VIP πάρτι της χλιδής με 1.299 ευρώ είσοδο!
Αντιδράσεις στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, αλλά και ανησυχία στους ειδικούς, προκαλούν τα ξέφρενα πάρτι που γίνονται σε βίλες της Μυκόνου, για πελάτες με… πολύ γερά πορτοφόλια

Αντιδράσεις στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, αλλά και ανησυχία στους ειδικούς, προκαλούν τα ξέφρενα πάρτι που γίνονται σε βίλες της Μυκόνου, για πελάτες με… πολύ γερά πορτοφόλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για να βρεθούν σε ένα τέτοιο πάρτι οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουμε μέχρι και… 1.299 ευρώ είσοδο, όπως διαφημίζεται σε σχετική ιστοσελίδα όπου έχουν αναρτηθεί όλες οι πληροφορίες για το συγκεκριμένο event.

"Υπάρχει από πίσω μια εταιρία που διοργανώνει εκδηλώσεις και βρίσκεται στο Τελ Αβίβ. Διοργανώνουν εκδρομές τον χειμώνα στο Ντουμπάι και το καλοκαίρι τη Μύκονο με ευκατάστατους τουρίστες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, το τεστ κορονοϊού είναι υποχρεωτικό. Στις βίλες γίνεται αποδεδειγμένα χρήση ναρκωτικών, δεν είναι απλή υπόθεση. Τις βίλες τις νοικιάζουν μέσω εταιριών του εξωτερικού και δεν αποδίδουν ούτε το ΦΠΑ", σημείωσε δημοσιογράφος στο mega.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα πάρτι σε βίλες στη Μύκονο, σχολίασε ότι "αυτό είναι ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όταν προσφέρεται φαγητό, διαμονή και μουσική, είναι ένα κέντρο διασκέδασης. Τα έσοδα του διοργανωτή είναι μια εμπορική πράξη που παρέχεται μόνο από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Από το 2018 έχει αναδειχθεί το θέμα".

"Είναι υποχρεωμένοι οι συνάδελφοί μου όταν υπάρχει καταγγελία ή πληροφορίες είτε για τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού, είτε προφανώς για ναρκωτικά, να επεμβαίνουν. Είναι δύσκολο το έργο της αστυνομίας στην Μύκονο, παίζονται τεράστια ποσά, κυκλοφορεί πολύ μαύρο χρήμα", είπε ο Στράτος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών.

"Αν υπάρχει καταγγελία ότι δεν τηρούνται τα μέτρα για την πάταξη του κορονοϊού, η αστυνομία θα κάνει προληπτικά συστάσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να επιβάλουμε πρόστιμα σε όσους δεν φορούν μάσκες και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν τηρεί τα μέτρα", πρόσθεσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo